Τραγωδία Τυρναβίτης έδωσε τέλος στη ζωή του

HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Τραγωδία Τυρναβίτης έδωσε τέλος στη ζωή του

Αστυνομικός από την φρουρά του Γιάννη Πλακιωτάκη αυτοκτόνησε το απόγευμα της Τρίτης. Ήταν ο δικός μας Γιώργος Ισχόμαχος Ιωανίδης. Έβαλε τέλος στη ζωή του πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού του που βρίσκεται στον 5ο όροφο πολυκατοικίας στην Καλλιθέα.

Δυστυχώς η πτώση του ήταν σφοδρή, και ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας. Το πολύ σημαντικό που πραγματικά τάραξε τόσο τους πρώτους ανθρώπους που προσέτρεξαν από τα πέριξ διαμερίσματα όσο και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που μοιραία διαπίστωσε το θάνατό του, ήταν το γεγονός ότι ο αυτόχειρας κρατούσε στα χέρια του έναν ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΑΥΡΟ.

Ο 42χρονος Γιώργος-Μάχος  ήταν ειδικός φρουρός ήταν αποσπασμένος από την τροχαία Ελληνικού στο αστυνομικό τμήμα Φιλοθέης – Ψυχικού. 

«’Έφυγε’ σήμερα από κοντά μας ένας νέος άνθρωπος και καλός συνεργάτης. Καλό ταξίδι Γιώργο», έγραψε σε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook o υπουργός Ναυτιλίας. 

Προανάκριση διενεργείτε από το Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης

Όλοι μας θα θυμόμαστε, ένα παιδί χαμογελαστό ήρεμο. Ένα παιδί της προσφοράς και της συμμετοχής, με ήθος σε όλη τη διάρκεια της ζωής του και ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική μας κοινωνία. 

“Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.”

 

 

 
You cannot copy content of this page