Για τους σεισμόπληκτους συμπατριώτες μας

HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Για τους σεισμόπληκτους συμπατριώτες μας

Χρόνια Πολλά σε όλους τους συμπολίτες μας ,που μετά τον σεισμό 3 Μαρτίου έμειναν ξεσπιτωμένοι ,με πολλές ανοιχτές πληγές. Ο σεισμός είναι ένα τετελεσμένο γεγονός αλλά οι συνέπειες του θα ταλανίζουν για μεγάλο χρονικό διάστημα τους ανθρώπους . Ως σεισμόπληκτη και ως άνθρωπος καταλαβαίνω τις ενστάσεις τους .Σταμάτησαν ,διάβασα ,τα γεύματα ……κάποτε θα γινόταν κι αυτό. Σκληρό ,ναι ,αλλά η πραγματικότητα είναι αυτή. Από προσωπική πληροφόρηση πολλά συνεργεία ιδιωτών από τον Τύρναβο τρέχουν αυτές τις ημέρες να συνδέσουν οικοσκευές στην περιοχή έτσι ώστε στοιχειωδώς να μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Επίσης διάβασα ότι δεν έχουν ενημέρωση για την επιδότηση ενοικίου. https://tyrnavosotoposmas.gr/ άμεσα, επί του πιεστηρίου, δημοσίευσε την Κ.Υ.Α όπου αναλυτικά αναφέρει τα πάντα .  Ο Δήμος δεν εμπλέκεται στην παραπάνω διαδικασία .Ο κάθε ένας από μόνος του αφού μελετήσει την απόφαση συγκεντρώνει τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τα στέλνει με courier στην Δ.Α.ΕΦ.Κ Κεντρικής Ελλάδας στην διεύθυνση Κονιάρη 43 και Κατσώνη Λάμπρου Αθήνα Αμπελόκηποι Τ.Κ.11471 ΑΤΤΙΚΗ .Στο παρακάτω αρχείο θα βρείτε την απόφαση καθώς επίσης και υποδείγματα αιτήσεων που είναι απαραίτητες καθώς και όλα τα λοιπά δικαιολογητικά ανά περίπτωση.

https://www.e-forosimv.gr/docs/fek_b_1254_2021.pdf 

Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι θα πρέπει μετά από ένα διάστημα σχεδόν δύο μήνες η κατάσταση περνάει στα δικά μας χέρια.

Για ότι αφορά τα 600€ το Δαμάσι προηγήθηκε όλων οι υπόλοιποι έχουν κάθε δικαίωμα να εκφράζουν την άποψη τους για την χρονοκαθυστέρηση…..

Είναι ένας ιδιότυπος θάνατος όπου ,ευτυχώς δεν πενθήσαμε ανθρώπους παρά μόνο υλικές ζημιές ως και καταστροφές. Το διάστημα πένθους για ότι έχασε ο καθένας πέρασε και πλέον πρέπει να ανασκουμπωθούμε…

Με εκτίμηση και απέραντο σεβασμό σε κάθε οικογένεια ,σε κάθε ένα ξεχωριστά  για τον γολγοθά που έχουμε μπροστά μας….Καλό Πάσχα !!!!