Πανελλήνια διάκριση για το 4ο Δημοτικό Σχολείο Τυρνάβου στα Education Leaders Awards

HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Πανελλήνια διάκριση για το 4ο Δημοτικό Σχολείο Τυρνάβου στα Education Leaders Awards

Ανάμεσα στους νικητές των βραβείων Education Leaders Awards 2021, ήταν και το4ο Δημοτικό Σχολείο Τυρνάβου, το οποίο κατέκτησε το SILVER βραβείο στην κατηγορία «Βέλτιστες Πρακτικές στην Εκπαίδευση: Online και Εκπαίδευση Εξ Αποστάσεως».

Με ευρεία συμμετοχή και εκπροσώπους της εκπαιδευτικής κοινότητας από κάθε βαθμίδα της εκπαίδευσης και από κάθε γωνιά της Ελλάδας, ολοκληρώθηκαν τα EducationLeaders Awards 2021. Στόχος ήταν να αναδειχθούν και να επιβραβευθούν οι βέλτιστες πρακτικές των εκπαιδευτικών οργανισμών που διακρίθηκαν στις διαφορετικές κατηγορίες των βραβείων.

 

Για 6η χρονιά, ο θεσμός των EducationLeaders Awards, ανέδειξε το πανόραμα των βέλτιστων πρακτικών στην εκπαίδευση και επιβράβευσε φορείς και εκπαιδευτικούς από όλες τις βαθμίδες. Δεδομένων των δύσκολων συνθηκών λόγω της πανδημίας, η συμμετοχή φέτος ξεπέρασε κάθε προσδοκία και προηγούμενο και κορυφώθηκε με την Τελετή Βράβευσης που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 31 Μαΐου, με την παρουσία της Προέδρου και μελών της Κριτικής Επιτροπής.

Η Πρόεδρος της Επιτροπής, κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, καθώς και τα μέλη της επιτροπής -εκπαιδευτικοί, εμπειρογνώμονες, πανεπιστημιακοί και εκπρόσωποι εκπαιδευτικών φορέων- αξιολόγησαν φέτος περισσότερες από 210 υποψηφιότητες και επικύρωσαν τους νικητές, σύμφωνα με τις βαθμολογίες που εκείνες είχαν συγκεντρώσει.

Η κυρία Διαμαντοπούλου δήλωσε σχετικά με τη φετινή διοργάνωση: «Η πανδημία υπήρξε επιταχυντής του ψηφιακού μετασχηματισμού σε όλες τις χώρες. Στην πρώτη γραμμή των αλλαγών τα εκπαιδευτικά συστήματα. Εκπαιδευτικοί από όλα τα σημεία της Ελλάδος, από όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα απέδειξαν με την συμμετοχή τους και την κατάθεση του διαδικτυακού και όχι μόνο έργου τους τις τεράστιες δυνάμεις που έχει η χώρα μας. Φέτος υπήρξε η μεγαλύτερη συμμετοχή από ποτέ!

Σχολεία, εκπαιδευτικοί Οργανισμοί, Πανεπιστήμια, καινοτόμα προγράμματα αποτυπώνουν την δημιουργία και την αριστεία σε όλους τους επιμέρους τομείς του εκπαιδευτικού συστήματος. Η συμμετοχή είναι κορυφαία πράξη, η βράβευση κορυφαία αναγνώριση. Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όσους και σε όσες συμμετείχαν και σε όσους και όσες βραβεύτηκαν».