Άγρια συμπλοκή στον Τύρναβο: Δύο άτομα επιτέθηκαν σε οδηγό με σκεπάρνι για να τον τραυματίσουν!

HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Άγρια συμπλοκή στον Τύρναβο: Δύο άτομα επιτέθηκαν σε οδηγό με σκεπάρνι για να τον τραυματίσουν!

Σκηνές Σικάγου εκτυλίχθηκαν το πρωί του Σαββάτου στο κέντρο του Τυρνάβου! Συγκεκριμένα άγρια συμπλοκή σημειώθηκε στην περιοχή του Τυρνάβου όταν δυο πολίτες επιτέθηκαν σε οδηγό που κινούταν κατά μήκος κεντρικού δρόμου με προορισμό το σπίτι του!

Οι δράστες του εγκλήματος οδηγώντας δυο διαφορετικά αυτοκίνητα ακινητοποίησαν κυριολεκτικά το θύμα <<φράζοντάς του>> τον δρόμο. Εν συνεχεία κατέβηκαν από τα αυτοκίνητά τους και με άγριες διαθέσεις κρατώντας ένα σκεπάρνι σπάσανε τα τζάμια του αυτοκινήτου προσπαθώντας να σύρουν τον οδηγό έξω από το όχημά του με απώτερο σκοπό να τον τραυματίσουν!

Σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν με αδιάψευστο μάρτυρα τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Οι δράστες στην προσπάθειά τους να προκαλέσουν σωματική βλάβη στο θύμα τραυματίστηκαν από τα τζάμια του αυτοκινήτου που έσπασαν με αποτέλεσμα να διακομιστούν στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου. Δράστες και θύματα αλληλομηνύθηκαν με αποτέλεσμα να συλληφθούν στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας.

Την προανάκριση για τα αίτια και την αφορμή της συμπλοκής ανέλαβε το αστυνομικό τμήμα Τυρνάβου.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Δικηγόρο του θύματος Απόστολο Δόκο μας δήλωσε: Πράγματι ο εντολέας μου έπεσε θύμα άνανδρης επίθεσης από δυο άτομα τα οποία προσπάθησαν να του προκαλέσουν σωματικές βλάβες. Με βίαιο τρόπο έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου του, προσπαθώντας να τον τραυματίσουν

Καθαρά από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα αφού ο εντολέας μου επέδειξε ψυχραιμία και κατάφερε <<να τους ξεφύγει>>.Τον λόγο πλέον έχει η Ελληνική δικαιοσύνη στην οποία και θα αποταθούμε. Άλλωστε έχει υποβληθεί μήνυση κατά των δραστών για συγκεκριμένα αδικήματα που έχουν τελέσει οι φερόμενοι ως δράστες, αλλά τις προσεχείς ημέρες θα ακολουθήσουν και άλλες Νομικές ενέργειες.

Σε σχετική ερώτηση προς τον κύριο Δόκο , (τον Δικηγόρο του θύματος) για τον αν ο εντολέας του κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου μας απάντησε ότι με εντολή της Εισαγγελέως υπηρεσίας αφέθηκε ελεύθερος.

 

Πηγή