HomeΤΟΠΙΚΑ

Ανακοίνωση του Δημάρχου Τυρνάβου για το νερό στο Αργυροπούλι

Ανακοίνωση του Δημάρχου Τυρνάβου για το νερό στο Αργυροπούλι

Ως Δήμος Τυρνάβου θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συνδημότες μας και δη τους κατοίκους του Αργυροπουλίου σχετικά με το ατυχές συμβάν της σάρωσης πομώνας ύδρευσης Αργυροπουλίου, γεγονός το οποίο συνέβη την Παρασκευή το βράδυ. 
0211CD26 540C 45DA BD6B 3EFE309CC597

Ο Δήμος Τυρνάβου και η ΔΕΥΑΤ από την Παρασκευή το βράδυ καταβάλουν ασταμάτητες προσπάθειες για την αποκατάσταση της ζημίας η οποία κρίνεται άκρως σοβαρή.
Σε κάθε περίπτωση στο πλαίσιο της άμεσης ανακούφισης των συνδημοτών μας ήδη από την Κυριακή και ώρα 8.00 μ.μ. κατέστη εφικτό να υπάρχει νερό για λόγους υγιεινής (όχι πόσιμο) μέσω τρίτων γεωτρήσεων στις οποίες φυσικά έγινε η απαραίτητη δειγματοληψία από τη ΔΕΥΑΛ και αναμένονται τα επίσημα αποτελέσματα.

A5124496 739B 4D2A 81F8 0F5781C846AA
Παράλληλα, ο Δήμος Τυρνάβου από την πρώτη στιγμή μοίρασε πόσιμο εμφιαλωμένο νερό στην Κοινότητα Αργυροπουλίου. Επιπλέον, μοιράστηκαν κατ’ οίκον ποσότητες νερού στους ανήμπορους να προσέλθουν στην κοινότητα συνδημότες.
Καθίσταται απολύτως σαφές πως ο Δήμος θα συνεχίζει να μοιράζει πόσιμο νερό στους συνδημότες μας για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί.

Τέλος, σύσσωμες οι υπηρεσίες του Δήμου Τυρνάβου και η ΔΕΥΑΤ θα συνεχίσουν να εργάζονται άοκνα για την αποκατάσταση αυτής της ζημίας έως ότου υπάρξει πλήρης και οριστική αποκατάσταση της ζημίας.
Ζητούμε την υπομονή και κατανόηση των συνδημοτών μας.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΥΡΑΣ

COMMENTS