HomeΤΥΡΝΑΒΟΣΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ανάπλασης της Κεντρικής Πλατείας του Τυρνάβου από του χρόνου..

Ανάπλασης της Κεντρικής Πλατείας του Τυρνάβου από του χρόνου..

  1. Θλίψη προκαλεί η δημοσίευση των 197 έργων από 172 Δήμους όλης της χώρας, τα οποία εντάχθηκαν για χρηματοδότηση στο πρόγραμμα “Περιβαλλοντικό Ισοζύγιο – Αστική Αναζωογόνηση 2019 -2020” του Πράσινου Ταμείου. Θλίψη διότι από αυτή τη λίστα απουσιάζει ο Δήμος Τυρνάβου και το έργο της Ανάπλασης της Κεντρικής Πλατείας του Τυρνάβου.
    Σε 172 Δήμους όλης της χώρας, σε όλους τους Δήμους του νομού Λάρισας (Λαρισαίων, Ελασσόνας, Φαρσάλων, Κιλελέρ, Αγιάς και Τεμπών) τα Δημοτικά Συμβούλια κατάφεραν να συμφωνήσουν και να υπερψηφίσουν τα έργα που προτάθηκαν από τις Δημοτικές Αρχές να ενταχθούν στο πρόγραμμα χρηματοδότησης του Πράσινου Ταμείου. Μόνο στο Δήμο Τυρνάβου δεν ψηφίστηκε από την πλειοψηφία η πρόταση-μελέτη ανάπλασης της Κεντρικής Πλατείας. Μιας Πλατείας που έχει γίνει πρίν από 30 ολόκληρα χρόνια !
    Αχτίδα ελπίδας η δυνατότητα που δίνει το Ταμείο λόγω ειδικών συνθηκών (κορωνοϊός) σε όσους Δήμους δεν πρόλαβαν, να υποβάλλουν τις προτάσεις τους σε Β’ φάση μέσα στο καλοκαίρι. Πιστεύουμε πως δε υπάρξει νέα άρνηση, διότι θα ήταν κρίμα κι άδικο να χαθεί η ευκαιρία και τα χρήματα δια παντώς.
    Ελπίζουμε πως όλοι αυτή τη φορά θα αρθούν στο ύψος των περιστάσεων .

    https://www.airetos.gr/197-erga-172-dimwn-gia-xrimatodotisi-sto-prasino-tameio-lista.aspx?fbclid=IwAR1wthRyGCK4uQGbhmLUsiyCmtd_VrSBzLZmzlh9d4WQK1K6EIqYJE_EhIk

COMMENTS